پارتیشن های ام دی اف دارای روکش های متنوعی هستند که مهم ترین آن PVC ،HPL و VINILIUM می باشند. همچنین یکی از روکش های معروف ام دی اف، فرمیکا می باشد. یکی دیگر از روکش های معروف، ملامینه است که در آن کاغذ دکوراتیو آغشته به رزین در شرایطی با حرارت بالا و فشار بالا بر روی تخته ام دی اف چسبانده می شود.
اجرا و نصب پارتیشن اداری ام دی اف دارای مراحل متعددی است. در ابتدا باید محل مورد نظر که قرار است پارتیشن mdf در آن محل نصب شود اندازه گیری و با توجه به کاربرد و فضای مورد نظر پارتیشن mdf طراحی و مورد تایید کارفرما قرار گیرد. اجرای پارتیشن ام دی اف یک کار بسیار فنی و پیچیده است و بهتر است افراد بی تجربه اقدام به انجام این کار نکنند. این پارتیشنها نیز همانند سایر مدلها در دو نوع ثابت و متحرک در بازار موجود هستند.
طراحی و زیبایی پارتیشن ام دی اف
ام دی اف از فراورده های چوبی می باشد و نوعی فیبر چوبی می باشد که دارای انعطاف پایین می باشد و برای ایجاد طرح و نمای جذاب نیاز به برش دارد . اما با برشهای مختلفی توان طرح های زیبایی را از ام دی اف آفرید . یکی از زیبایی های طراحی با ام دی اف ؛ نصب پارتیشن ام دی اف می باشد . با استفاده از ام دی اف انواع پارتیشن دوجداره و پارتیشن تک جداره را می توان در ادارت و منازل پیاده سازی کرد .
پارتیشن های ام دی اف انواع مختلفی دارند که در زیر اشاره می کنیم.
قیمت پارتیشن ام دی اف
بر خلاف برخی دیگر از انواع پارتیشن که فقط مخصوص فضاهای اداری هستند ، این مدل دارای مدل های تک جداره و دوجداره میباشد که علاوه بر اینکه در فضاهای اداری استفاده میشود ، در منازل نیز کاربرد دارد. یکی از مهم ترین فاکتورها برای خرید پارتیشن، قیمت آن می باشد. قیمت پارتیشن ام دی اف به ابعاد، نوع پوشش و رویه پارتیشن، یراق آلات استفاده شده در آن و دوجداره وتک جداره بودن آن بستگی دارد. شما می توانید برای ثبت سفارش این مدل از پارتیشن و اطلاع از لیست قیمت محصولات با ورک وود تماس بگیرید.
برای سفارش نصب پارتیشن و یا استعلام قیمت پارتیشن با شماره های ما تماس بگیرید.
در مورد پارتیشن شیشه ای و پارتیشن آلومینیومی هم بخوانید.
نقاط قوت پارتیشن های ام دی اف
- ظاهر زیبا و هماهنگ با سایر بخش های مبلمان اداری
- قیمت مناسب به نسبت پارتیشن آلومینیومی و سایر متریال ها
- سهولت در نصب
- امکان تغییر ساختار پارتیشن ها پس از تولید و حتی پس از نصب
- زمان تولید کوتاه تر به نسبت پارتیشن آلومینیومی و سایر متریال ها
- وزن کمتر پارتیشن ام دی اف به نسبت سایر متریال ها
- امکان انتخاب رنگ و طرح های مختلف و ایجاد هارمونی با محیط
- امکان ایجاد تنوع بیشتر در طرح ظاهری پارتیشن ها
نقاط ضعف پارتیشن های ام دی اف
- عدم امکان استفاده پس از ۲ تا ۳ بار جابجایی و نصب مجدد
- عدم امکان جابجایی در صورت مونتاژ پارتیشن ها در محل پروژه (اغلب در روشهای تولید غیر اصولی به چشم می خورد)
- عدم امکان تغییر شکل و ساختار ظاهری در صورت عدم استفاده از اتصالات مرغوب
- عدم امکان استفاده در محیط های مینی مال و طراحی های خلوت
- تغییر ساختار ظاهری پارتیشن ها با گذشت زمان (اغلب در روشهای تولید غیر اصولی به چشم می خورد)
پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست مات
به طور معمول برای ساخت پارتیشنهای ام دی اف از شیشه استفاده میشود و به عنوان پارتیشن ام دی اف شیشه شناخته میشوند. پارتیشن(partition) دوجداره با شیشه سندبلاست مات به پارتیشنی گفته میشود که شیشه های استفاده شده در پارتیشن به صورت سندبلاست(سندپلاست) مات شده باشد، روش مات کردن شیشه از طریق سندبلاست بهترین بازدهی را بر روی شیشه های پارتیشن خواهد داشت، بدین صورت که اگر پارتیشن دوجداره به عنوان دیوار جداکننده فضای بین دو اتاق مورد استفاده قرار گرفته باشد و نور طبیعی از پنجره ای که در داخل یکی از اتاقها قرار دارد تامین شده باشد و اتاق دوم فاقد پنجره باشد با استفاده از شیشه سندبلاست مات در پارتیشن نور از شیشه عبور کرده و به اتاق بعدی نیز خواهد رسید،با توجه به چنین قابلیتی در این پارتیشن برای جداسازی فضای بین دو مکان با دو کاربری مجزا که نبایست به یکدیگر دید داشته باشند و بتوانند از نور دو فضا استفاده کنند پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست مات بهترین گزینه میباشد.
پارتیشن تک جداره با شیشه راه مات
پارتیشن(partition) تک جداره با شیشه سندبلاست راه مات یا سند بلاست راه راه به پارتیشنی گفته میشود که شیشه های استفاده شده در پارتیشن به صورت سندبلاست(سندپلاست) راه مات شده باشد، شیشه راه مات در پارتیشن به این صورت است که روی سطح شیشه پارتیشن سندبلاست را به صورت خطهای موازی با هم اجرا می کنند. به طور مثال اگر روی شیشه یک خط با ضخامت 2 سانتی متر سندبلاست شده باشد فاصله خط بعدی سندبلاست نیز 2 سانت می باشد که سند بلاست نشده است و از یک طرف آن طرف دیگر شیشه قابل رویت است. معمولاً از پارتیشن با شیشه سند بلاست راه مات برای فضاهایی استفاده می شود که صرفاً محدود کردن دید از داخل اتاق به بیرون یا بالعکس ملاک نباشد و به راحتی و با گذر از کنار دیوار پارتیشن نتوان آن سوی پارتیشن را با دقت دید و دید واضح را نیز تا حدودی محدودتر کند. این پارتیشن در محیط اداری به نوعی باعث جلوگیری از خستگی برای کارمندان میشود. ام دی اف استفاده شده در پارتیشن تک جداره 16 میلیمتر استاندارد میباشد و شیشه ها به صورت فلوت و بدون خط و خش و موج بکار گرفته میشوند,قیمت پارتیشن تک جداره نسبت به قیمت پارتیشن دو جداره به دلیل استفاده جنس کمتر به مراتب پایین تر می باشد به همین خاطر در برخی از پروژه ها که بیشتر ملاک جداسازی فضاها مد نظر میباشد بهتر است از گزینه پارتیشن تک جداره استفاده گردد. پارتیشن شیشه ای تک جداره از محصولات محبوب در دسته پارتیشهای شیشه ای می باشد.
ام دی اف چیست؟
امدیاف (به انگلیسی: MDF) مخفف واژهٔ «تخته فیبر با چگالی (دانسیتهٔ) متوسط» (به انگلیسی: Medium-density fibreboard) است که جزو فراوردههای چوبی محسوب میشود. امدیاف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید میگردد. چگالی آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.
ازجمله خصوصیاتی که باعث ایجاد کاربردهای متنوع امدیاف شده، عبارتند از:
- خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بالا
- دامنهٔ وسیع دانسیته (چگالی = وزن مخصوص)، ضخامت و ابعاد امدیاف قابل تولید
- قابلیت ابزارخوری، ماشینکاری و سنباده زنی
- سطوح صاف و متراکم
- قابلیت شکلپذیری و لبههای صاف
- عدم وجود معایب چوب
- پروفیل دانسیتهٔ یکنواخت و همگن
- قابلیت انجام روسازیهای مختلف همچون انواع روکشیهای چوبی و غیرچوبی، رنگآمیزی و غیره
- پایداری ابعاد و مقاومت در برابر فشرده شدن
- زیبایی ظاهری، طبیعت ملایم و ظریف و حالات شبیه به چوب
- قیمت مناسب