X

قیمت کابینت ام دی اف

09124340498 شماره همراه:
کابینت ام دی اف
از محبوب ترین و ارزان ترین مدل کابینت آشپزخانه می توان به کابینت های ام دی اف اشاره کرد. این نوع از کابینت ها در عین زیبایی دارای مقاومت بالایی می باشد و قیمت مناسبی دارد. به همین دلیل خیلی از افراد تمایل به خرید کابینت های MDF دارند.
پارتیشن اداری ورک وود
پارتیشن اداری ورک وود

مدل کابینت ام دی اف

ام دی اف به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط می باشد.MDF از ذرات خرده شده ی چوب تشکیل شده است، و این الیاف به وسیله ی چسب یا رزین در یک دستگاه متراکم و فشرده می شود، و بعد توسط حرارت خشک می‌ شوند. پس از خشک شدن آن را به قطعات مناسب برش می‌ دهند. تفاوت این تخته با تخته‌ های خرده چوب در اندازه‌ های الیاف آن‌ها می باشد. تخته خرده چوب از تکه‌ های بزرگتر چوب تشکیل شده است. MDF دارای رنگ و بافتی ثابت می باشد. رزین به کار رفته در این الیاف ماده‌ ای سمی می باشد، که تنفس آن خطرناک می باشد. پس هنگام برشکاری و تولید این قطعات در یک محیط صنعتی با تهویه مناسب قرار بگیرید. کابینت ام دی اف یک مدل محبوب از کابینت آشپزخانه به شمار می رود.

قیمت کابینت MDF

قیمت کابینت های MDF به صورت متری محاسبه می شود، و با توجه به موارد زیر می تواند متغیر باشد.

  • جنس بدنه (ایرانی، خارجی)
  • جنس ورق
  • طرح و متریال به کار رفته
  • روکش انتخابی (مات یا براق)
  • طرح سفارشی یا آماده
  • نوع صفحه انتخابی
  • جزئیات اجرایی (نصب، آب بندی)
  • یراق آلات (لولا، دستگیره، ریل و جک)

مزایا کابینت ام دی اف

  • هزینه مناسب
  • قابل برشکاری
  • قابل تولید در اندازه و مدل‌ های مختلف
  • پایدار و مقاوم
  • هیچ گونه نقص‌ های طبیعی (گره‌ های موجود در چوب) در آن وجود ندارد.

معایب کابینت ام دی اف

  • زمانی که این نوع از کابیت در تماس با آب قرار بگیرند، باعث متورم شدن و باد کردن آن می‌ شود. به همین خاطر حتماً باید از روکش‌ های ضد آب استفاده کرد. 
  • مقاومت این نوع از کابینت ها در برابر آب در مقایسه با دیگر نوع ها کم می باشد. همین موضوع باعث می شود، که اگر در معرض تماس با رطوبت قرار بگیرند، دچار پوسیدگی شوند. جهت برطرف کردن این مشکل نیز راه حل های مختلفی از قبیل آب‌ بندی درست وجود دارد. حتماً باید از چسب‌ های مناسب مانند چسب‌ های آکواریوم برای آب‌ بندی درست کابینت‌ ها استفاده کرد. البته انجام این کار هزینه‌ بر می باشد.
  • به دلیل مقاومت بالای ام دی اف چسباندن دوباره ی آن ها بعد از ترک‌ خوردگی یا شکستن بسیار دشوارتر از کابینت‌ های چوبی می باشد.
  • کابینت ام دی اف نیاز به نگهداری بیشتری دارد. در صورتی که دوام خوبی داشته باشند، که هیچ خراش یا ترکی برندارند. در غیر این صورت در معرض آسیب‌ های بیشتری قرار می‌ گیرند. هم چنین امکان تعمیر این مدل از کابینت‌ ها هم وجود ندارد. از آن جایی که آسیب نرسیدن به کابینت‌ های ام دی اف اجتناب‌ ناپذیر است، پس می‌ توان گفت که طول عمر این نوع کابینت‌ ها به نسبت به انواع دیگر کوتاه‌ تر است. 
  • ام دی اف نسبت به گرما و حرارت بسیار حساس است. به همین خاطر کابینت‌ هایی که در معرض حرارت اجاق قرار می گیرند، بعد از مدتی پوسته پوسته یا برجسته می‌ شوند. حتی ممکن است، که رنگ آن‌ ها نیز تغییر کند.

با انواع انواع صفحه کابینت آشنا شوید.

کابینت ام دی اف براق

جدیدترین مدل های کابینت ام دی اف

با توجه به این که تولید کابینت به صنعتی بدل شده است، که روز به روز با توجه به پیشرفت تکنولوژی ها کامل تر می‌ شود، و مدل ها و سبک های جدید با توجه به ذوق و خلاقیت طراحان به وجود می آید. کابینت MDF در انواع و طرح های متنوعی طراحی و تولید می شوند. همه ی کابینت های امروزی MDF وجود دارند، فقط در رنگ ها و طرح های متفاوت با درجه بندی کیفی تولید می‌ شوند. از جدیدترین مدل های کابینت ام دی اف می توان به کابینت پولیشی، کابینت ممبران (وکیوم)، کابینت های گلاس، کابینت مدرن دو رنگ اشاره کرد. هر کدام از مدل های نام برده شده، محبوبیت بسیاری دارند، به همین خاطر جزو محصولات پرفروش تولید کننده های کابینت ام دی اف هستند.

برای دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت کابینت MDF با ورک وود تماس بگیرید.

قیمت کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف ارزان و براق

کابینت ام دی اف یکی از محبوب ترین مدل های کابینت آشپزخانه است. کابینت آشپزخانه ام دی اف براق که به آن مدل کابینت هایگلاس می‌ گویند، و ورق های های گلاس در رنگ های براق کاتالوگ گسترده ای دارد. هم چنین در سبک نئوکلاسیک که از رنگ پولیشی استفاده می‌ شود، تم رنگی براق مشاهده می‌ شود. انعکاس نور در کابینت براق بسیار زیاد می باشد. این سبک کابینت بسیار جدید است، و الهام گرفته از براقی کابینت های گلاس و حکاکی و ابزار درب های کابینت ممبران ترکیب شده است. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این تنظیف ساده و راحت آن می باشد.

ویژگی های اصلی کابینت ام دی اف

  • یکی از مزیت های این نوع کابینت ها که باعث شده، تا طرفداران زیادی داشته باشد، مقاومت و دوام بالای آن می باشد. با توجه به این که این کابینت ها قدرت خوبی که دارند، می توانند وزن زیادی را تحمل کنند. طول عمر این کابیت ها هم بیشتر از دیگر نوع می باشد.
  • سطح صاف و متراکم MDF ترک باعث شده است، تا افرادی که علاقه ی زیای به استفاده از کابینت های با سطوح رنگی در آشپزخانه ی خود دارند، از این نوع کابینت ها استفاده کنند.
  • با توجه به اینک ه هم نئوپان و هم MDF عادی هر دو از ترکیب خورده های چوب با چسب تهیه شده اند، اما با این حال MDF عادی از نئوپان سنگین تر و مقاومت بیشتری دارد.
  • کابینت ام دی اف ارزان تنوع بالایی دارند، و ضخامت، نوع روکش پشت کار و روکش جلو و چگالی آن از ویژگی های این نوع کابیت ها محسوب می شود.
  • برش و سمباده زنی MDF مثل چوب معمولی به راحتی انجام می شود. 
  • کابینت ام دی اف عادی یا ترک به وجود این که اغلب ویژگی های کابینت تمام چوبی را دارد، اما قیمتی بسیار مناسب تر و ارزان تر در مقایسه با چوب طبیعی دارد.
  • کابینت MDF ارزان سفید جزو پرطرفدارترین نوع کابینت ام دی اف می باشد.

رنگ کابینت ام دی اف

رنگ کابینت ام دی اف

با توجه به این که انتخاب رنگ کابینت کاملاً سلیقه‌‌ ای است، و افراد طبق نظر شخصی و ایده هایی که برای دیزاین آشپزخانه ی خود دارند، رنگ کابینت را انتخاب می کنند. از فاکتورهای اصلی در تعیین رنگ کابینت ‌‌ام دی اف می توان به:

  • متراژ آشپزخانه

توجه به متراژ آشپزخانه ی شما اولین نکته ای می باشد، که باید حتماً هنگام انتخاب رنگ کابینت به آن توجه داشته باشید. آشپزخانه هایی که متراژ کمتری دارند، و کوچک هستند، بهتر است، رنگ روشن و براق انتخاب کنید، تا با انعکاس نور، آشپزخانه روشن‌ تر دیده شود. آشپزخانه‌ هایی که بزرگ‌ تر هستند، انتخاب رنگ تیره می‌ تواند مناسب‌ تر باشد، چون که چندان فضای آشپزخانه را دلگیر نمی‌ کند.

  • نور آشپزخانه

دومین نکته ای که هنگام انتخاب رنگ کابینت باید به آن توجه کنید، نورپردازی آشپزخانه می باشد. اگر آشپزخانه بزرگ است، ولی نور طبیعی ندارد، و نور مصنوعی هم به اندازه کافی طراحی نشده است، بهتر است، از کابینت‌ های رنگ روشن برای طراحی استفاده کنید. اگر آشپزخانه‌ کوچک است، و نور ندارد، بهتر است، از رنگ‌ های گرم و روشن استفاده کنید، فضای آشپزخانه را به کلی تغییر دهند. رنگ‌ های روشن فضا را روشن‌ تر می کنند، و می توانند کمبود نور را جبران کنند. اگر نورپردازی آشپزخانه به صورت مصنوعی انجام شود، آن را به صورتی هوشمندانه طراحی کنید، تا بر روی رنگ کابینت‌ ها تأثیر بهتری بگذارد.

  • کفپوش و دیوارپوش آشپزخانه

سومین نکته ای که هنگام انتخاب رنگ کابینت باید به آن توجه کنید رنگ کفپوش، انواع دیوارپوش، برچسب کابینت و قرنیز آشپزخانه است. کفپوش آشپزخانه می‌ تواند از جنس سرامیک، سنگ یا پارکت باشد. بهتر است، رنگ کابینت کمی با رنگ متریال کف هماهنگی داشته باشد. همچنین دیوارپوش نیز می‌ تواند در انتخاب رنگ کابینت تاثیر گذار باشد.

  • نظافت آشپزخانه

از عواملی که در نظافت آشپزخانه تآثیرگذار می باشد، میزان استفاده از آشپزخانه و داشتن فرزند کوچک است. این دو موضوع می‌ تواند در انتخاب رنگ کابینت نیز تاثیرگذار باشند. کابینت‌ های رنگ روشن با خاطر روشن بودن رنگ نیاز به تمیز کاری بیشتری دارند، به همین خاطر می‌ توانید رنگ‌ های تیره را برای کابینت MDF انتخاب کنید. رنگ‌ های تیره لکه و کثیفی را کمتر نشان می‌ دهند.

  • میزان اهمیت کابینت در آشپزخانه

با توجه به این که کابینت‌ ها بیشترین فضای آشپزخانه را تشکیل می‌ دهند، از این نظر بیشتر جلب توجه می‌ کنند، و حتماً باید رنگ مناسبی داشته باشند. معمولا رنگ کابینت باید با دیگر دکوراسیون آشپزخانه هماهنگی داشته باشد، و اگر آشپزخانه شما نزدیک به اتاق غذاخوری یا اتاق نشیمن می باشد، می‌ توانید از نوع دکوراسیون آن ‎ها ایده بگیرید.

  • انتخاب رنگ‌ کابینت ام دی اف

ممکن است، افراد مختلف برای داشتن یک فضای پر انرژی از ترکیب رنگ‌ ها و یا رنگ‌ های خاص برای کابینت ‌‌ام دی اف آشپزخانه استفاده کنند. معمولاً رنگ‌ های تند و خاص کمتر برای کابینت ‌‌ام دی اف، انتخاب می‌ شوند، و فقط افرادی که ریسک‌ پذیر هستند، این نوع رنگ‌ ها را انتخاب می‌ کنند. رنگ آبی که معمولاً رنگ آرامش‌ بخش می باشد، می‌ تواند در رنگ‌ بندی کابینت ‌‌ام دی اف‌ های خاص قرار بگیرد. استفاده از رنگ سبز و رنگ بنفش در دکوراسیون نیز نشاط را به فضا می‌ بخشد، و انتخاب رنگ سبز پاستیلی می‌ تواند برای کابینت ‌‌ام دی اف انتخاب مناسبی باشد. از دیگر رنگ‌های خاص می‌ توان به رنگ نارنجی، بنفش، زرد و قرمز اشاره کرد.

  • انتخاب رنگ‌ های پر طرفدار

رنگ سفید یکی از رنگ‌ های پرطرفدار برای کابینت می باشد. استفاده از رنگ سفید باعث روشن تر شدن آشپزخانه می شود. این رنگ سفید در مقایسه با دیگر رنگ ها به نظافت بیشتر احتیاج دارد. یکی از رنگ‌ های خنثی که با استقبال بسیاری از افراد رو به‌ رو شده است، رنگ خاکستری می‌ باشد. مهم نیست، چه متریالی را برای کابینت انتخاب کرده‌‌ اید، رنگ سفید و خاکستری، رنگ‌ های جذاب و انتخاب‌ های اول محسوب می‌ شوند. یکی از مزیت‌ های انتخاب رنگ خنثی این است، که به مرور زمان جذابیت خود را از دست نمی‌ دهد، ولی اگر شما از رنگ‌ های خاص استفاده کنید، ممکن است، به مرور زمان خسته‌ کننده به نظر برسند.

  • انتخاب رنگ‌ های تیره

با توجه به این که رنگ‌ های تیره نور بیشتری را جذب می‌ کنند، بیشتر برای کابینت‌ نئوکلاسیک و کلاسیک این نوع رنگ را انتخاب می‌ کنند. رنگ‌ های تیره می توانند حس تجمل را القا کنند، و از بین رنگ‌ های تیره، کابینت‌ های رنگ قهوه‌‌ ای تیره بیشتر برای آشپزخانه‌ های بزرگ انتخاب می‌ شوند. هم چنین گاهی اوقات کابینت ‌‌ام دی اف قهوه‌‌ ای را با ترکیبی از رنگ کرم طراحی کرد. می‌ توان گفت رنگ کرم و قهوه‌‌ ای از دیرباز مورد علاقه افراد بوده است، و بین رنگ‌ های قهوه‌‌ ای، رنگ قهوه‌‌ ای بلوطی نیز می‌ تواند برای آشپزخانه‌ های متوسط، انتخاب مناسبی باشد. رنگ تیره مانند مشکی می‌ تواند حس شیک بودن را نشان دهد.

  • انتخاب رنگ مات و براق

اگر علاقه ای به درخشش کابینت‌ ها ندارید، و نمی‌ خواهید که انعکاس نور توسط رنگ کابینت انجام شود، می‌ توانید رنگ‌ های مات را انتخاب کنید. رنگ‌ های مات می‌ توانند عیب و ایرادهایی که در سطح کابینت وجود دارد، را کاملاً بپوشانند. کابینت های ‌‌ام دی اف به دو صورت مات می‌ شوند، انتخاب روکش مات یا استفاده از رنگ‌ه ای مات. رنگ معمولاً سطح صاف و یک دستی را ایجاد می‌ کند. رنگ‌ های براق با انعکاس نور می توانند فضا را درخشان‌ تر و جذاب‌ تر کنند، و برای این نوع کابینت‌ ها مانند کابینت فلزی بیشتر از روکش پی وی سی استفاده می‌ شود.

  • انتخاب رنگ‌ های ترکیبی

در طراحی کابینت آشپزخانه های کوچک بهتر است، بیش از دو رنگ را برای کابینت انتخاب نکنید، چون ممکن است، باعث شلوغی فضا شود، و کابینت‌ ها جلوه‌‌ ی خود را از دست می‌ دهند. در بعضی از آشپزخانه‌ ها می‌ توانید از رنگ‌ ها به صورت مکمل استفاده کنید. استفاده از رنگ‌ های سرد و گرم در کنار هم می‌ توانند فضایی خاص و منحصر به‌ فرد را ایجاد کنند.

بهترین و محبوب‌ ترین رنگ‌ ها برای کابینت ام دی اف رنگ سفید و رنگ های روشن است. البته که رنگ‌ های خنثی نیز به تازگی در بین خانواده‌ های جوان محبوب شده است. رنگ خاکستری یک رنگ دوست داشتنی ولی خنثی است، که شما می‌ توانید با دیگر رنگ‌ ها آن را ترکیب کنید، و فضای منزل خود را فوق العاده‌ تر کنید.

رنگ سفید فضایی روشن، بزرگ و گرم را به وجود می آورد. از کاشی‌ های رنگی برای تعادل رنگی استفاده کنید. قفسه‌ های باز چوبی در یک فضای کاملا سفید بسیار چشم نواز و جذاب است.

کابینت سفید

کابینت ام دی اف سفید

رنگ سفید باعث ایجاد حس تمیزی و پاکی را به وجود می آورد، و به راحتی قابل تنظیف است. کابینت هایگلاس سفید می توانند نور طبیعی محیط را انعکاس دهند، و در نتیجه نور در فضای آشپزخانه به درستی منعکس شده، و آشپزخانه ی شما روشن تر دیده می شود. همچنین رنگ سفید می تواند باعث بزرگ تر دیده‌ شدن محیط آشپزخانه شود. هم چنین قابلیت ترکیب رنگ با رنگ های متضاد را دارد، که کابینت مدرن دو رنگ را تشکیل می‌ دهند. در این سبک کابینت معمولاً رنگ زمینه و اصلی سفید انتخاب می‌ شود. 

مدل کابینت ام دی اف سفید در انواع مختلف بیشتر برای آشپزخانه های کوچک استفاده می شود. افرادی که می خواهند در عین این که بخش زیادی از آشپزخانه خود را کابینت کنند، بدون اینکه اشغال این فضا و شلوغی آن توسط کابینت ها حس شود، انتخاب کابینت ام دی اف سفید بسیار مناسب می باشد. برای ایجاد ظرافت و زیبایی بیشتر اقدام به خرید یک کابینت در یک رنگ متفاوت اما نزدیک به سفید مانند مدل کابینت ام دی اف رنگ استخوانی برای کابینت های کناری و کنج دیوار و یا حتی به عنوان میز نهار خوری نمایید.

توصیه ی ما به شما این است، که از کابینت های رنگ سفید در آشپزخانه های بزرگ استفاده نکنید، چون که سفیدی یکنواخت می تواند در طولانی مدت بسیار آزار دهنده باشد.

انواع کابینت ام دی اف

کابینت های ام دی اف از ارزان ترین و محبوب ترین مدل های کابینت آشپزخانه به شمار می روند. این محصولات دارای مدل های مختلفی می باشند که از جمله آن ها می توان به این موارد اشاره نمود:

  • مدل کابینت ملامینه 

کابینت با روکش لمینت یکی از بهترین مدل های کابینت ام دی اف آشپزخانه به شمار می روند. هم چنین از نظر ساختاری، ملامین، چسب رزین که از طریق آن ورق‌ های سلولزی مخصوص با استفاده از حرارت روی سطح ام‌ دی‌ اف چسبیده می‌ شوند. این چسب همانند انواع چسب کاغذ دیواری یک عنصر مهم و پوششی در قرار گیری روکش بر سطح چوب است. 

مزایای کابینت ملامینه

  1. قیمت مناسب
  2. دوام و کیفیت بالا
  3. تنوع زیاد در طرح و رنگ
  4. تمیزکردن راحت

معایب کابینت ملامینه

  1. دوام پایین در مقابل رطوبت
  2. شل شدن مهره‌ ها
  3. نیاز به مراقبت بیشتر
  4. حساس به حرارت
  • مدل کابینت ام دی اف وکیوم شده 

کابینت‌ های ممبرن زیبایی منحصر به فردی و خاصی دارند. در واقع با استفاده از دستگاه CNC طرح‌ و نقش زیادی روی کابینت‌ های ممبران حکاکی می‌ شود، به همین خاطر به این نوع از کابینت ها کابینت‌ های کلاسیک هم می گویند. 

مزایای کابینت ممبران

  1. مقاومت در برابر رطوبت
  2. عدم تغییر رنگ و پوسیدگی
  3. طول عمر بالا
  4. مقاوم در برابر تغییرات دمایی

معایب کابینت ممبران

  1. امکان بادکردن و جدا شدن روکش در اثر نور آفتاب
  2. حساسیت نسبت به اجسام تیز
  3. کاهش کیفیت کار با زیاد شدن ظرافت در طراحی

این مدل از کابینت ها که اجرای سبک‌ های خاص دکوراسیون در محیط با کاربرد جدیدترین اکسسوری آشپزخانه و همین طور ست جزیره آشپزخانه سهولت بخشیده، توانسته نظرات زیادی را به خوب جلب کند. ترکیب رنگ طوسی و سفید این سبک کابینت و همین طور هماهنگی آن با کف کاذب در این تم رنگ با هارمونی رنگ خاصی در محیط همراه است.

  • مدل کابینت ام دی اف با روکش چوبی 

مدل کابینت ام دی اف با روکش چوبی 

برخی از افراد به طرح های چوبی کابینت های ام دی اف علاقه دارند، و می توانند جلوه خاصی به محیط آشپزخانه و خانه ی شما می دهد. هم چنین برای ایجاد نمایی چوبی در آشپزخانه روکش‌ هایی از جنس چوب طبیعی برای کابینت‌ های ام‌ دی‌‌ اف استفاده می‌ شوند. برای این نوع روکش‌ ها از چوب‌ های طبیعی مانند بلوط، گردو، ملچ استفاده می‌ شود.

مزایای کابینت روکش چوبی

  1. زیبایی
  2. ارزان‌ تر از کابینت تمام چوب
  3. استحکام بالا
  4. مقاومت در برابر رطوبت

معایب کابینت روکش چوبی

  1. قیمت بالایی نسبت به روکش‌ های دیگر
  2. محدودیت در انتخاب نوع چوب
  3. تنوع رنگی کم

هماهنگی این سبک کابینت با طراحی داخلی انجام شده، برای محیط مثل نقاشی ساختمان مدرن، ایده‌ هایی مثل نورپردازی سقف و ست شدن با انواع سقف کاذب آشپزخانه راحت تر می باشد، و دست شما برای انتخاب رنگ‌ های همراستا با کابینت روکش چوبی بازتر است. علاوه بر این موارد استفاده رایج از این مدل کابینت اقداماتی مثل رگلاژ درب کابینت و دیگر موارد تعمیراتی را سهولت بخشیده است.

  • مدل کابینت ام دی اف از جنس گلاس کابینت 

این نوع از کابیت ها که به تازگی وارد صنعت کابینت سازی و دکوراسیون خانه‌ ها شده است. این مدل کابینت ام دی اف، روکشی از جنس پلکسی گلاس دارد، که ظاهری شفاف و شیشه‌ ای در آن ایجاد می‌ کند. به خاطر شفافیت بالای این نوع کابینت‌ ها، فضای آشپزخانه با انعکاس نور روشن‌ تر به نظر می‌ رسد. این نوع مدل کابینت ام دی اف برای دکوراسیون به سبک مدرن است، بسیار گزینه مناسبی است، چون که ظاهری ساده و مینیمالی دارد، و ترکیب رنگ‌ های سرد و گرم در آن راحت تر می‌ باشد.

مزایای کابینت هایگلاس

  1. تنوع رنگی بالا
  2. راحت تمیز شدن
  3. مقاومت بالا
  4. وزن کم
  5. قیمت مناسب نسبت به روکش‌ های براق دیگر

معایب کابینت هایگلاس

  1. ماندن اثر انگشت بر روی کابینت‌ هایی با رنگ تیره
  2. دارای لبه‌ های تیز
  3. مقاومت کم در برابر رطوبت

این سبک کابینت فرآیند دکوراسیون داخلی آشپزخانه را با ست آن با زیباترین رنگ ساختمان برای این محیط با در نظر گرفتن فرق پارکت و لمینت نصب شده در کف را تکمیل کرده، و شما را با یک محیط خلاقانه و شیک مواجه می‌ کند.

  • مدل کابینت ام‌ دی‌ اف با روکش UV

این مدل از کابیت های ام‌ دی‌ اف در مقایسه با دیگر مدل های کابینت که تا این جا به آن ها اشاره کردیم، رایج نیستند، چون که فرایند تولید آن پیچیده است. در روکش این نوع مدل کابینت آشپزخانه، از لایه‌ های متعددی که توسط یو وی حفاظت شده‌ اند، به کار رفته است، و روکش‌ های براقی هستند، که در برابر تغییر رنگ مقاوم می باشند.

مزایای کابینت uv

  • بادوام
  • مقاوم در برابر خش
  • حفظ رنگ
  • تنوع رنگی

معایب کابینت uv

از معایب این مدل نیز می توان به قیمت بالا نسبت به روکش‌ های دیگر اشاره نمود.

به منظور خرید جدیدترین مدل های کابینت ام دی اف ارزان قیمت با ورک وود تماس بگیرید.

مطالب مرتبط:

مرکز فروش کابینت در تهران



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید